Referanser

Kimmo og Camilla

"Vi ønsket å ha en personlig seremoni i krirken og det hadde vi. Å sitte fremme ved alteret er en sterk opplevelse i seg selv, men da Idun begynte å synge ble hele sermonien perfekt; Noe så vakkert er det ikke ofte en opplever. En kvinne med en sterk stemme og en nydelig vakker personlighet og vi har ikke ord for hvor glade vi er for at det var nettopp Idun som sang for oss:) Vil anbefale henne på det sterkeste :)"

Raymond og Natalia

"Idun sang under vår bryllupsseremoni i domkirken i Tønsberg. Hun har en fantastisk stemme som låt helt fortryllende i den store domkirken. Familie og venner bemerket den flotte stemmen til Idun lenge etter bryllupet også. Det er absolutt en sanger vi varmt kan anbefale videre."

Stian og Kristine

"Det var hele tiden tydelig at vi hadde valgt en musiker til vårt bryllup som ville gjøre sitt ytterste for at det skulle bli spesielt for oss. Vi følte at sermonien ble tilpasset til oss, og at vi ikke bare var "en av hundre andre kunder som ble sunget for". Da sangen vår ble sunget i kirken under sermonien ble det både rørende og vakkert. Derfor vil jeg gjerne anbefale Idun Halseth til andre. Da vil dere få en musiker som virkelig er flink og bryr seg om faget sitt, samt en musiker som gjør sitt ytterste for at deres bryllup skal bli noe helt eget."